Over ons


Op 1 juli 1988 opende de familie De Pauw, in navolging van hun eerste zaak 't Pauwke, Taverne Peacock, met Wim en Martine aan het roer.


De grote inspirator van beide zaken, vader André (roepnaam 't Pauken), wilde de familienaam in de tweede zaak laten terugkomen en liet zich leiden door de legendarische komische serie 'Are You Being Served', waar Mr. Peacock de lakens uitdeelde.


Vernieuwend voor die tijd, met een verzorgde kleine restauratie en een interieur dat uitnodigde tot gezellig verteer, met uitbundige weekendavonden tot gevolg.


De zaak evolueerde naar een quality-proof bistro/brasserie waar lunch, diner en vermaak probleemloos in elkaar vloeiden.


Tijdens de nillies volgde de grote remodelling met een stijlvol interieur als resultaat, nog meer uitnodigend tot gezellig tafelen.

In 2016 stapte zoon Gilles, na een 'entertainende' schoolcarrière, mee in de zaak ter ondersteuning van ancien Jo, de luitenant par excellence, die sinds 1991 mee onze kleuren verdedigde.


Later volgde nog een geslaagde terrastransformatie en de biljartzaal werd omgeturned tot een 'Premium Function Room'.


Het label 'traditiezaak' staat na 33 jaar nog steeds garant voor een eerlijke uitbating gepaard gaande met de vernieuwende impulsen van Gilles.


Ondanks de rampzalige coronacrisis zetten we door en is het aan de 'nouvelle vague' om onder de ouderlijke vleugels de toekomst van Peacock's te verzekeren.


AVE CAESAR LUCRATORI TE SALUTANT!

À bientôt.

Openingstijden

Maandag
11:30 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag - Donderdag
Gesloten
Vrijdag - Zondag
11:30 - 22:00